Trei şoferi drogaţi, depistaţi în mai puţin de şapte ore pe şoselele...

Trei şoferi drogaţi, depistaţi în mai puţin de şapte ore pe şoselele din Banat

0
DISTRIBUIȚI

 

Controalele din trafic scot în continuare la iveală tot mai mulţi conducători auto aflaţi sub influenţa drogurilor. În cursul serii de ieri poliţiştii din Caraş-Severin au prins încă trei bărbaţi aflaţi sub influenţa substanţelor psihoactive, în timp ce un alt şofer conducea cu o alcoolemie ridicată.

Luni, în jurul orei 18.18, polițiști de la Biroul Rutier Reșița au oprit pentru control, pe strada Calea Caransebeșului, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din Reșița, care a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină.


La ora 1.00 noaptea, polițiști de la Poliția Orașului Moldova Nouă au oprit şi ei pentru control, pe strada Sfânta Varvara, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din localitate, care se afla sub influența substanțelor psihoactive. Testarea a indicat rezultat pozitiv pentru THC.

Tot în cursul nopții, la ora 0.36, polițiști de la Biroul Rutier Reșița au depistat un tânăr de 19 ani, din comuna Ticvaniu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe strada Sportului, fiind sub influența substanțelor psihoactive. Aparatul a indicat rezultat pozitiv pentru amfetamină.

„În jurul aceleiași ore, polițiștii de la Poliția Orașului Oțelu Roșu au depistat un alt conducător auto care conducea un autoturism pe strada Hațegului din oraș, aflându-se sub influența alcoolului. Bărbatul de 55 de ani din comuna Zăvoi avea o alcoolemie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Toate persoanele depistate la volan sub influența substanțelor psihoactive și a alcoolului au fost conduse la spital unde le-au fost prelevate mostre biologice, iar polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarelor penale întocmite pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența influența alcoolului sau a altor substanțe”, a informat IPJ CS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.