Trupa Apocalips susține un concert special în memoria fostului baterist, în cel...

Trupa Apocalips susține un concert special în memoria fostului baterist, în cel mai vestic oraș al României

0
DISTRIBUIȚI

Trupa Apocalips din Sânnicolau Mare, cel mai vestic oraș al României, va susține un concert în memoria fostului baterist al formației, Dan Cinpoieru, evenimentul urmând să se desfășoare sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 21, în Class Cafe, din cel mai vestic oraș al țării noastre.

„E un concert în memoria lui Dan Cinpoeru, care a fost tobarul nostru la mijlocul primului deceniu de după 2000, când am început să ieșim din carapacea noastră, Sânnicolau Mare. Dan a fost apoi la formația  Regal din Timișoara, cu care a avut multe concerte. Dan s-a stins tragic anul trecut la o nuntă, cântând la tobe, fiind doar invitat la acea nuntă! Cumva destinul a făcut ca ultimele clipe să fie la tobe, iar o altă pasiune a lui a fost fotbalul, de care a fost nevoit să se lase, fiind găsit cu ceva probleme cardiace.   Concertul îl vom susține în două  reprize: prima parte unplugged iar a doua de metal. Vom expune tobele lui cu fotografiile lui și dorim să îi aducem astfel un omagiu și o mulțumire pentru că a pus și el o cărămidă la ceea ce suntem astăzi, noi ApocalipS“, spune Flavius Buda, fondatorul formației.

Primul concert al formaţiei din Sânnicolau Mare a avut loc în data de 18 octombrie 1996, în faţa a 600 de spectatori, unde muzicienii au avut în playlist două compoziţii proprii „Where Is The Sun” şi „Danger”, precum şi un cover, „The Sleeping Beauty” (Tiamat).


Membrii formației au organizat două ediții ale unui eveniment ce a purtat numele de Apocaliptic Fest, care s-au desfășurat tot în Sânnicolau Mare. Primul album al formației a apărut în aprilie 2002 sub numele de „Depresie totală”, materialul avându-i ca producători pe Edmond Karban şi Adrian Neagoe (Anarhia). Al doilea album poartă titulatura „Gate To Infinity” și a fost înregistrat și masterizat în perioada septembrie 2009 – aprilie 2010, în studioul Consonance, de același Edmond Karban (Dordeduh) și Cristian Popescu (Dordeduh). În 2016, la mijlocul lunii noiembrie, trupa a lansat un DVD aniversar care a marcat împlinirea a 20 de ani de existenţă a trupei, iar evenimentul aniversar care a marcat 25 de ani de existență a formației și lansarea cărții „Apocalips XXV“a avut loc anul trecut. .

Formula actuală a formației este Flavius Buda – voce, chitară,  Cosmin Ștefan – bass si Adrian Petruț – tobe, iar ca și planuri de viitor muzicienii pregătesc piese și videoclipuri noi. Solistul formației Apocalips a lansat recent cea de-a patra carte a sa numită „Unirea Sânnicolau Mare – 50 de ani de la promovarea în Div. C” și pregătește pentru anul viitor alte două volume dedicate echipei de fotbal Voința din Sânnicolau Mare și o carte biografică despre actorul Eugen Cristian Motriuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.