SCM Timişoara a pierdut şi la Voluntari. „Leii”, înfrângeri pe linie în...

SCM Timişoara a pierdut şi la Voluntari. „Leii”, înfrângeri pe linie în campionat în luna octombrie

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timişoara / Facebook

SCM Timişoara a suferit un nou eşec în Liga Naţională, al patrulea consecutiv în campionat. „Leii” au cedat aseară pe terenul celor de la CSO Voluntari, scor 71-82.

„Leii” au câştigat săptămâna trecută în Alpe Adria Cup, dar au pierdut ieri seară un nou meci în elită, al patrulea la rând în campionat, ceea ce a făcut ca toată luna octombrie să fie presărată cu înfrângeri în LNB.

Ieri, la Voluntari, bănăţenii nu au început rău şi au câştigat primul sfert cu 19-15.


Dar le-au cedat pe celelalte: 13-22, 20-22, respectiv 19-23. Alb-violeţii nu au putut miza în acest meci pe Gajic şi nici pe tinerii Roland Stanciu și Șerban Horga, accidentaţi.

Mitchell Kwamain a fost coşgheterul partidei, cu 23 de puncte marcate pentru Voluntari. Principalul realizator al „leilor” a fost Dorde Dimitrijevic, cu 16 puncte. El a fost urmat la capitolul puncte marcate, dintre colegi, de: Mitrovic 12 pt., Grayson 9, Lazar 9, Mirkovic 8, E. Petrescu 8, Kesar 7 şi Năsturescu 2.

Următorul meci al „leilor” în campionat va fi în jurul datei de 11 noiembrie, acasă, cu Dinamo. Timişorenii au doar două victorii din şase jocuri în Grupa A. Mai întâi, pe 7 noiembrie (ora 18) va fi un nou meci acasă în Alpe Adria Cup, cu cehii de la BC Geosan Kolin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.