Bătaie generală în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani. O mașină...

Bătaie generală în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani. O mașină a fost avariată, mai multe persoane duse la audieri

0
DISTRIBUIȚI

Mai multe persoane s-au încăierat astăzi în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, în județul Hunedoara.

„Astăzi, în jurul orei 13:50, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată prin serviciul de urgență 112 cu privire la faptul că, în perimetrul exterior al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, are loc un conflict spontan între mai multe persoane, care s-au lovit reciproc, în altercație fiind avariat și un autoturism.


În cel mai scurt timp, la fața locului au intervenit mai multe echipaje de polițiști care au aplanat conflictul și au luat măsura conducerii la sediul unității a unei părți a celor implicați în acest conflict, în vederea audierii și a luării măsurilor legale. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și loviri sau alte violențe, cercetările continuând în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și a luării măsurilor care se impun”, a transmis IPJ Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.