Cinci restaurante din Reșița, închise temporar de Protecția Consumatorilor. Ce nereguli au...

Cinci restaurante din Reșița, închise temporar de Protecția Consumatorilor. Ce nereguli au fost constatate

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Inspectorii din cadrul Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Vest au efectuat ieri controale la șapte restaurante din zona centrală a Reșiței: Maestro’s, Craft, Del Centro, Gastro, Mood, Soho și Reschitza Pub. Cinci dintre acestea au fost închise temporar, până la remedierea neregulilor constatate.

„Principalele abateri de la legislație constate: practici comerciale incorecte; prezența insectelor vii și moarte în blocul alimentar(bucătărie); produse preparate și materii prime lipsite în totalitate de elemente de identificare-caracterizare necesare determinării conformității acestora; diverse preparate cu modificări organoleptice; nerespectarea condițiilor de depozitare recomandate de producător; spațiu de preparare insalubru; spații de depozitare,refrigerare ,congelator neigienizate; materii prime în afara datei limite de consum(expirate); nerespectare ordin ANPC 201/2022 privind furnizarea de informații comercializarea produselor finite/ mâncărurilor furnizate de unitățile de restaurație colectivă”, a transmis CRPC Vest.

A fost dispusă „oprirea temporară de prestări servicii pană la remediere” pentru Del Centru, Gastro, Reschitza Pub, Soho și Maestro’s.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.