Concert cu piese consacrate din secolul XX: Jazz Tribe cântă în curtea...

Concert cu piese consacrate din secolul XX: Jazz Tribe cântă în curtea cu castan de la Casa Artelor din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Sub genericul *Concertul meu din toamna asta*, formația Jazz Tribe va susține un concert special vineri 13 octombrie de la ora 18 în curtea cu castan a Casei Artelor.

„Avem plăcerea să vă invităm la un concert de excepție, cu interpretări cum-știm-noi-mai-bine ale pieselor de jazz consacrate din secolul 20.


Vom avea piese tomnatice de jazz, din repertoriul Marii Cărți Americane a Cântecelor – The Great American Songbook. Concertul meu din toamna asta e de trăit la persoana întâi!“, au transmis organizatorii evenimentului.

Formația Jazz Tribe este alcătuită din Horia Făgărășanu – pian, Toni Kühn – chitară, Victor Miclăuș – bass, Mirel Butoi – tobe și Vadim Crușcov – voce.

Formată în 2014, în jurul lui Vadim Crușcov, trupa timișoreană Jazz Tribe și-a început activitatea cu un concert in memoriam Dean Martin. Acesta a fost urmat, la nici un an diferență, de unul dedicat altui cantautor notabil, Nat King Cole. De-a lungul timpului, trupa a abordat diferite piese din The Great American Songbook, cântate de Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, Louis Jordan și interpretate în stilul inconfundabil al lui Vadim și al său Jazz Tribe. În 2023, trupa a mai organizat un concert, de data aceasta, dedicat lui Ray Charles, un alt eveniment ce s-a bucurat de un succes notabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.