Concert de lansare a noului dublu vinil Blazzaj: „În trupa asta am...

Concert de lansare a noului dublu vinil Blazzaj: „În trupa asta am o latură de poet care nu se regăsește în Implant pentru Refuz“

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană Blazzaj va lansa noul material discografic, „Întoarcerea omului furnicar“, cu un concert care va avea loc în data de 14 octombrie, de la ora 20 la Faber. Albumul trupei cuprinde 14 piese înregistrate de-a lungul anilor și s-a lansat și pe un dublu vinil care costă 160 lei, care va fi disponibil la concert.

„Anul acesta se împlinesc 25 de ani de existență a formației Blazzaj și 28 de ani de existență a trupei Implant pentru Refuz. Albumul nou are 14 povestiri care au fost strânse de-a lungul anilor. Unele piese pe care le-am înregistrat nu au mai intrat pe album. A apărut greu discul ăsta. Am avut mai multe încercări. Am și înregistrat de câteva ori, dar nu s-a finalizat nimic. Acum, discul s-a concretizat prin inițiativa celor de la Trei Bețivi Bar din București. Am vorbit cu ei anul trecut și ne-au zis hai să-l scoatem. Adevărul e că atunci când cineva te împinge de la spate… e altceva. Contează impulsul ăsta pe care-l primești. În Blazzaj e latura mea de poet care nu e în Implant pentru Refuz. Nu pot să mă diferențiez între cele două trupe… pot fi toată ziua și Blazzaj și Implant. Diferența se face în momentul în care cânți. Publicul Blazzaj și Implant pentru Refuz e diferit. Există și un public comun, dar și destui oameni care ascultă numai Blazzaj și nici nu știu de existența Implant pentru Refuz“, spune Octavian „Vita“ Horvath, solistul formațiilor Blazzaj și Implant pentru Refuz.

Primul concert de lansare a albumului a avut loc în luna septembrie în clubul Control din București.


Concertul din Timișoara va avea loc în sala multifuncțională din incinta Faber iar în prezent, ”echipajul” trupei Blazzaj arată astfel: Valentin Potra – tobe, Alexandru Pascu – bass, Gabriel Almasi – chitară, synth, Petrică Ionuțescu – trompetă, clape, Lucian Nagy – saxofon, instrumente de suflat și Octavian Horvath – voce.

Foto: Facebook / Trei Bețivi

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.