Concert de nota zece pentru trupa timișoreană Imund, cu o dedicație specială...

Concert de nota zece pentru trupa timișoreană Imund, cu o dedicație specială pentru politicienii din România

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană Imund a susținut zilele trecute un concert în buricul târgului, la M2 event Venue, în Timișoara, unde în fața unui public numeros băieții au cântat printre altele și o dedicație specială pentru politicienii din România, melodia „În Șoaptă“, care are parte și de un videoclip cât se poate de grăitor pentru tema abordată.

„Concertul nostru din M2 event venue a fost foarte frumos. Am avut peste 100 de plătitori de bilet și au fost și multe alte evenimente în oraș. Publicul nostru este așa cum trebuie și le mulțumim de fiecare dată celor care vin la concertele noastre pentru faptul că reușesc întotdeauna să creeze o atmosferă extraordinară. În viitorul apropiat vom avea o sesiune live la Radio Guerilla, iar în luna decembrie vom cânta iarăși în Timișoara. Lucrăm în studio la trei melodii care vor apărea în format digital. Am pregătit și o piesă în premieră la Radio Gueriila. După concertul nostru pentru mine a fost o chestie deosebită, am improvizat cu Luca, fiul meu de 11 ani, la tobe. E un moment de mândrie maximă pentru mine. Și trupa care a cântat înaintea noastră, Dubla Trei, băieții au fost foarte faini, au reușit să încălzească publicul și și-au făcut bine treaba de opening act. Sunt și ei la început și după cum cred că am obișnuit deja publicul din Timișoara ne place să aducem trupe noi în fața publicului“, ne-a declarat Daniel Petreuș, din partea formației Imund.

Trupa este alcătuită din Ovidiu Takacs „Bulbuc” – voce, Daniel Marghiloman „Tzutzi” – chitară. Mircea Leuca „Rockerul” – tobe, Florin Badara „Ozzy” – chitară și Daniel Petreus „Watcha” – chitară bas iar fiecare dintre membrii formației a activat de-a lungul timpului în diferite proiecte.

„Imund s-a format pe deplin în 2018, odată cu cooptarea mea și a lui Ozzy în trupă. Înainte de acest moment, ceilalți membri începuseră de aproximativ un an să cânte împreună. Înainte de a fi invitat să mă alătur lor, începusem să mă gândesc la o reîntoarcere. Trecuseră deja mai mult de 10 ani în care nu mai activasem în nici o trupă, cu excepția câtorva concerte Implant Pentru Refuz, unde am fost invitat să cânt câteva piese alături de ei.


Numele trupei îl purtam deja cu mine. Din prima clipă în care i-am vizitat la sală și i-am cunoscut, am simțit că locul meu e acolo cu ei. Nu a mai durat mult și le-am prezentat ideea care stă la baza numelui trupei. Conform DEX imund inseamană «foarte murdar, dezgustător la înfățișare». Dar ca trupă, Imund este o metaforă a transformării. E o entitate întrupată din ceea ce este deja pierdut, ce e mizer și putred, care apoi redă lumii opusul originii lui și reînvie virtuți”, a povestit Ovidiu Takacs, solistul formației.

Foto: Leonard Ardelean

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.