Crimă teribilă în vestul țării: femeie ucisă de fostul iubit al fiicei...

Crimă teribilă în vestul țării: femeie ucisă de fostul iubit al fiicei sale. Suspectul, căutat de polițiști

0
DISTRIBUIȚI

Incident violent în această după-amiază. O femeie în vârstă de 70 a fost găsită moartă în casă, la Simeria (județul Hunedoara). Fiica victimei l-a suprins pe fostul său iubit în timp ce ieșea din locuință.

„Astăzi, în jurul orei 17:00, Poliția Orașului Simeria a fost sesizată de o femeie de 51 de ani, din Simeria, cu privire la faptul că, în momentul în care a revenit de la serviciu, a observat ușa locuinței întredeschisă și a surprins un bărbat de 47 de ani (fostul concubin) în locuință. Acesta a încercat să o tragă în locuință, posibil cu scopul de a o agresa, însă femeia a reușit să scape, moment în care bărbatul a părăsit locuința și a fugit.


Când a intrat în locuință, apelanta și-a găsit mama (în vârsta de 70 ani) căzută pe podea. Femeia în vârstă de 70 de ani a fost supusă procedurilor de resuscitare, însă medicii au fost nevoiți să declare decesul acesteia. Cadavrul femeii a fost preluat de medicii legiști, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei morții, iar polițiștii efectuează activități în vederea depistării bărbatului de 47 de ani. Din primele verificări rezultă indicii privind comiterea infracțiunii de omor, cercetările fiind preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara”, a transmis IPJ Hunedoara.

Suspectul a fost dat în consemn la frontieră, iar cei care-l văd sunt rugați să sune la 112 sau să apeleze cea mai apropiată secție de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.