Doi bărbaţi reţinuţi după ce au dat două lovituri în aceeaşi locaţie...

Doi bărbaţi reţinuţi după ce au dat două lovituri în aceeaşi locaţie din Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Secţiei 2 din Timişoara au reţinut ieri doi bărbaţi care în decurs de nici trei zile au furat, printre altele, două biciclete, o trotinetă şi un cărucior din aceeaşi boxă a unui imobil de pe strada Daliei.

Miercui, polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că i-au fost sustrase din boxa de depozitare situată la parterului imobilului două biciclete în valoare de 3.000 lei.


Vineri, în jurul orei 3.30, poliţiştii au fost iarăşi sesizați, deoarece din aceeaşi boxă au fost sustrase mai multe bunuri (trotinetă, cărucior, etc).

„În cursul aceleiași zile, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea și depistarea în Timișoara a doi bărbați în vârstă de 64 de ani, din Timișoara, și 35 de ani, din Satchinez, bănuiți de comiterea faptelor. Toate bunurile au fost recuperate. În urma probatoriului administrat, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a informat IPJ Timiş.

Bărbaţii au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.