Doi tineri, reținuți după o bătaie cu răngi și topoare, în apropierea...

Doi tineri, reținuți după o bătaie cu răngi și topoare, în apropierea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Petroșani au pus ieri în aplicare două mandate de aducere emise pe numele a doi tineri, în vârstă de 21 și de 25 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, în urma unui scandal petrecut chiar lângă Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani.

„Măsurile procedurale se circumscriu unui dosar de cercetare penală aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, ce are ca obiect scandalul provocat în data de 10 octombrie 2023, în jurul orei 13:50, în parcarea unui supermarket din municipiul Petroșani (în apropierea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani).


În fapt, s-a reținut că în ziua de 10 octombrie 2023, în jurul orei 13:50, cei doi tineri au provocat un scandal în urma căruia a rezultat rănirea unui tânăr, care a fost lovit cu un corp contondent în zona spatelui. Tot în urma acestui eveniment, un alt tânăr a fost amenințat de către tânărul de 21 de ani, care l-a urmărit cu un topor. Mai mult, cei doi tineri au provocat distrugeri unui autoturism parcat în zonă, prin lovirea cu o rangă metalică și un topor (prejudiciul estimat fiind de 5.000 de lei)”, a transmis IPJ Hunedoara.

În urma probatoriului administrat, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Petroșani au dispus măsura reținerii, pe o durată de 24 ore, față de cei doi tineri, care au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva, urmând a fi prezentați procurorului de caz, în vederea luării măsurilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.