Ediţie aniversară a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul...

Ediţie aniversară a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Cea de-a XXX-a ediție aniversară a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș”, desfășurată sub sloganul „Top 30 – Împreună pentru afaceri de succes”, un eveniment simbol al elitei afacerilor timișene, se va desfășura în 27 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș, ediția din acest an marcând trei decenii de când Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și întreg sistemul cameral din România organizează cel mai important eveniment de afaceri care celebrează excelența în afaceri.

Realizat pe baza unei metodologii unice și unitare la nivel național, pe baza informaţiilor furnizate de Ministerul Finanţelor Publice și de Oficiul Registrului Comerţului, clasamentul Topului Firmelor din Județul Timiș pentru anul 2022 reunește 14.649 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un număr de 37.330 care au depus la timp bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut.

Dintre acestea, sunt evidenţiate 1.873 firme clasate pe primele trei locuri și structurate pe șapte domenii de activitate: Cercetare – Dezvoltare şi High-Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Construcţii; Servicii; Comerţ; Turism, 251 grupe conform codului CAEN și 5 clase de mărime.


Totodată, 160 de firme a căror fidelitate și perseverenţă le-au oferit clasificarea pe unul din primele trei locuri în top în ultimii zece ani sunt distinse cu Trofeul de Excelenţă. Diploma de Onoare și Trofeul „30 de ani de Excelență în Afaceri” va fi acordat unei firme, membră a CCIA Timiș încă de la înființare, în 1991, care a reușit timp de 30 de ani să își mențină locul pe podiumul învingătorilor. A devenit o tradiție pentru CCIA Timiș să acorde diplome aniversare și premii speciale unor companii de elită pentru realizări de excepție.

Gala Excelenței în Afaceri reunește la fiecare ediție peste 800 de participanţi – reprezentanţi de marcă ai mediului de afaceri, înalți oficiali ai Guvernului României și ai administrației publice locale, reprezentanți ai corpului diplomatic, personalități ale mediului academic, asociaţii de afaceri, camerere de comerț din țară și străinătate, partenerii evenimentului, mass media. Festivitatea de premiere va avea parte de un dineu festiv și de momente artistice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.