Experiențe pentru toată familia, la Iulius Town: spectacol de magie și iluzionism,...

Experiențe pentru toată familia, la Iulius Town: spectacol de magie și iluzionism, competiții de șah și ateliere pentru copii

0
DISTRIBUIȚI

Momentele de neuitat se trăiesc alături de familie, de aceea la Iulius Town avem grijă ca fiecare membru al familiei tale să se bucure de experiențe magice. Joi, 5 octombrie vom trăi clipe incredibile, la show-ul de magie și Human Demonstration, unde magicianul Lorenzo-Cristian va încerca să doboare un record chiar în Iulius Gardens. Adrenalina ne este temperată de concursul de șah din cadrul proiectului Șah în școală în Timișoara, iar la evenimentul „De-aș mai fi copil o zi…” cei mici sunt așteptați să experimenteze noi pasiuni. Pasionații de fitness și culturism sunt așteptați în Iulius Town la Fitness Festival.

Joi, 5 octombrie 2023, zona Lake Plaza din Iulius Town va fi transformată într-o scenă inedită, unde magia și iluzionismul vor fi la ele acasă. În intervalul orar 15:00 – 18:00, magicienii Johannes și Abel vor susține un spectacol de CloseUp Magic și Street Magic, unde vor face trucuri cu cărți, dar și cu alte obiecte interesante.


De la ora 18:15, unul dintre cei mai titrați magicieni români, Lorenzo-Cristian, va încerca să doboare un nou record, prin numărul său de Human Demonstration. Intrarea la eveniment este liberă.

După numărul de magie, cei mici sunt așteptați să își exerseze atenția la evenimentul „Șah în școală în Timișoara”, care va avea loc vineri, 6 octombrie, în Atrium, de la ora 16:00. Evenimentul se află la cea de-a treia ediție. Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac pe adresa de email: chess.family@yahoo.com sau prin WhatsApp, la numărul de telefon 0746.098.273.

Ziua de sâmbătă este despre sport, astfel că în Atrium va avea loc Fitness Festival 2023. Evenimentul încurajează atingerea potențialului în culturism și fitness și promovează practicarea sportului pentru toate categoriile de vârstă.

Weekend-ul se încheie cu o serie de ateliere și spectacole pentru cei mici, organizate de Palatul Copiilor Timișoara, în cadrul „De-aș mai fi copil o zi…”. Duminică, începând cu ora 13:00, în Atrium, vor avea loc momente de dans și muzică, iar copiii prezenți în public vor putea să participe la spectacole alături de micii dansatori și profesorii din cadrul Palatului Copiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.