Festivalul Papricașului, Vinului și Țuicii de la Buziaș, în acest weekend, cu...

Festivalul Papricașului, Vinului și Țuicii de la Buziaș, în acest weekend, cu bucate gustoase și multă muzică pe toate gusturile

0
DISTRIBUIȚI

Festivalul Papricașului, Vinului și Țuicii de la Buziaș, care, în cele 13 ediții de la debutul său a câștigat multă popularitate, fiind tot mai „gustat” la propriu și la figurat de amatorii de mâncare bănățeană asezonată cu un aperitiv și un vin bun, va avea loc la Buziaș în zilele de 14 și 15 octombrie. Bucătarii vor încinge ceaunele cu papricaș, vinurile din podgoria Silagiu vor îmbia vizitatorii, și pe lângă „vedetele” festivalului, multe alte bunătăți – sarmale, purcel la proțap, mititei, frigărui –vor îmbia miile de vizitatori care sunt așteptați în stațiune.


Ca în fiecare an, cele mai gustoase papricașuri vor fi răsplătite cu premii.

Nu vor lipsi nici spectacolele de muzică populară autentică, la care protagoniști vor fi soliștii Mihaela Petrovici, Ramona Vița, Liliana Laichici, Ana Munteanu, Carmen Popovici Dumbravă, Carmen Biruescu, Mariana Varga, Mircea Cârțișorean, Adriana Stanca și Andreea Miroșu sâmbătă, de la ora 16:00, și duminică, de la ora 13:00.

Sâmbătă seara, de la ora 20:30, un concert extraordinar va fi susținut de Mircea Baniciu, iar duminică, de la aceeași oră, va avea loc un alt concert, cu formația Phoenix.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.