Întreruperi în alimentarea cu apă şi căldură. Anunţurile Aquatim şi Colterm

Întreruperi în alimentarea cu apă şi căldură. Anunţurile Aquatim şi Colterm

0
DISTRIBUIȚI

Aquatim a anunţat noi avarii care afectează consumatorii din Moșnița Nouă, Bazoș, Recaș, precum şi străzile Mihail Kogălniceanu, Crizantemelor şi Nicolae Andreescu, din Timişoara. E de aşteptat ca alimentarea cu apă să fie reluată până la ora 14.

Tot azi, dar şi mâine, între orele 9 și 15 se spală rețeaua de distribuție în localitatea Giarmata Vii, pe str.


Teilor. „Pe durata intervenției, la robinetele consumatorilor din zona menționată va curge apă tulbure, iar în întreaga localitate va fi presiune redusă”, a mai anunţat compania de apă.

Reamintim că azi, între orele 9-14, în Cadăr, Sacoşu Turcesc și Herendești presiunea va fi scăzută pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție. Iar azi şi joi la Cenad şi Lovrin, în intervalul 9-14, se fac lucrări de spălare și dezinfecție a rețelelor de distribuție. Pe durata intervenției, în localitățile menționate presiunea de furnizare a apei va fi scăzută și este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.

Altfel, Colterm a anunţat defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Timişoarei. Furnizarea apei calde de consum e întreruptă până la ora 18 la punctele termice SDM și 98.

Sunt afectați consumatorii arondați străziIor: Eternității, Calea Șagului, Steaua, Arh. Victor Vlad, Bujorilor, Martir Herman Sporer, Izlaz, Aleea Nicolae Boboc, Arh. Duiliu Marcu, Florilor, în total un număr de 51 de branșamente.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.