Întreruperi în alimentarea cu apă în Timişoara şi împrejurimi. Anunţurile Colterm şi...

Întreruperi în alimentarea cu apă în Timişoara şi împrejurimi. Anunţurile Colterm şi Aquatim

0
DISTRIBUIȚI

Colterm a anunţat întreruperea furnizarea încălzirii și a apei calde de consum la PT 40 din cauza unor lucrări în rețeaua de medie tensiune în urma unei notificări transmise de E-Distribuție Banat.

Astfel, între orele 11 – 19 nu vor beneficia de serviciile companiei de termoficare consumatorii arondați străzilor: C-tin cel Mare, Martir C-tin Zăbulică, Luminița Botoc, Martir Gabriela Tako, Martir Gheorghe Nuţu Iotcovici, Silistra, Holdelor, Ion Ionescu de la Brad, Martir Alex.


Grama.

De asemenea, Colterm a anunţat că „începând de astăzi de la ora 8:00 dimineața, am demarat probele la cald ale instalatiilor de încălzire, în municipiul Timișoara. Până în acest moment, 95% din punctele termice funcționează la parametrii optimi, iar până la ora 22:00, vom avea în funcțiune și restul PT-urilor. La: PT 12 – nu avem solicitată deschiderea de către beneficiar; PT 29- lipsă tensiune electrică până la ora 19:00 – cauză externă”.

Tot azi, Aquatim a anunţat întreruperea apei, din cauza unor avarii, pe străzile Ion Ghica, Mareșal Constantin Prezan, Rudolf Walter, Brumărele, din Timişoara, precum și în Recaș, Ghiroda și Giroc, până la ora 15. De asemenea, până la aceeaşi oră presiunea e scăzută la Ştiuca, unde sunt lucrări de mentenanță la pompa de foraj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.