„Leii din Banat”, învinşi clar la Cluj. Înfrângere şi pentru echipa secundă,...

„Leii din Banat”, învinşi clar la Cluj. Înfrângere şi pentru echipa secundă, cu Dan Păltinişanu în teren contra Stelei

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timişoara / Facebook

SCM Timişoara a suferit al doilea eşec consecutiv în Liga Naţională, în weekend, pe terenul campioanei U-BT Cluj-Napoca. Ardelenii s-au impus cu 91-69 şi conduc Grupa A cu maximum de puncte.

26-15, 22-16, 24-24 şi 19-14 au fost scorurile pe fiecare sfert în parte în sala „Horia Demian” din Transilvania.


Timişorenii au folosit mai mulţi tineri, acuzând absenţele lui Đorđe Dimitrijević, Luka Mitrović și Antonio Năsturescu. 

De subliniat că la fel ca şi în cazul braşovenilor, câştigători în runda trecută la Timişoara, şi pentru ardeleni principalul realizator a fost, nu un străin, ci un baschetbalist autohton – Mihai Măciucă, autor a 17 puncte! Pentru bănăţeni cel mai bun marcator a fost Antonyo Foreman, cu 16 puncte. Toţi jucătorii care au evoluat au punctat pentru SCM: Grayson 14 pt., Gajic 11, Kesar 7, Mirkovic 6, Schipor 4, E. Petrescu 3, Horga 3, Lazar 2, Legosin 2 şi R. Stanciu 1.

„Leii” au trei înfrângeri în cinci partide disputate în noul campionat. Pe 21 octombrie, pe Bega soseşte Rapidul.

Dan Păltinişanu jr., comeback după 9 ani!

Duminică, în sala „Constantin Jude”, echipa secundă SCM UVT a avut un meci tare în Liga I de baschet, divizia secundă. În mod inedit, contra retrogradatei CSA Steaua a revenit pe teren Dan Păltinişanu jr., care s-a retras din postura de jucător în septembrie 2014!

Oaspeţii, mari favoriţi la promovare, s-au impus cu 92-58. Dan Păltinişanu a evoluat aproape zece minute, perioadă în care a recuperat două baloane şi a marcat două puncte. Şerban Horga a înscris cele mai multe puncte pentru gazde – 18. La oaspeţi, Francis Fitzgerald a pus 20 de puncte pe tabelă. A fost prima rundă a Ligii I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.