Mai multe străzi din Timişoara, fără căldură şi apă caldă. Lucrările anunţate...

Mai multe străzi din Timişoara, fără căldură şi apă caldă. Lucrările anunţate de Colterm şi Aquatim

0
DISTRIBUIȚI

Colterm a anunţat noi defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Timișoarei. Apa caldă de consum și încălzirea e întreruptă azi până la ora 14, la punctele termice 27 și 28.

Sunt afectați consumatorii arondați străzilor: Martir Gh.


Iosub, Martir D-tru Osman, Leandrului, Sever Bocu, Amiciției, Arcașilor, C-tin cel Mare, Ecoului, Martir Silviu Motohon, Perlei – în total un număr de 41 de branșamente.

Tot azi, între orele 11 – 19, se întrerupe furnizarea încălzirii și a apei calde de consum, la PT 28 și CT Polonă, în vederea efectuării unor lucrări planificate în rețeaua de medie tensiune, de către E-Distribuție Banat. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe străzile: Sever Bocu, Arcașilor, C-tin cel Mare, Ecoului, Martir Silviu Motohon, Perlei și Polonă, mai informează compania de termoficare.

Altfel, Aquatim a anunţat că pe străzile Simion Mangiuca, Zănoaga, Siemens, din Timişoara, precum și în Giarmata, Murani, Bazoș, Recaș și Cenad, apa e întreruptă din cauza unor avarii care vor fi remediate până la ora 15.

Mâine, la Pustiniş şi Fădimac, sunt lucrări de spălare a rețelei de distribuție între orele 8-16, respectiv 9-16. Perioade în care alimentarea cu apă va fi întreruptă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.