O nouă ediție a Festivalului Vinului de la Arad, în acest weekend

O nouă ediție a Festivalului Vinului de la Arad, în acest weekend

0
DISTRIBUIȚI

Ediția din acest an a Festivalului Vinului Arad, care dorește atât promovarea vinurilor din podgoriile arădene cât și turismul în zonele viticole, se va desfășura între 6 și 8 octombrie, în Piața Avram Iancu din spatele teatrului arădean.

Alături de soiurile autohtone Fetească Neagră și Cadarcă și soiurile internaționale Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc din podgoria Miniș-Măderat, de vinurile albe și roșii de la cramele Miniș, și vinurile de la  Șilindia, Galșa și Valea Viilor – Șagu, din județul Timiș vor participa la festival Cramele Recaș, cu cele mai renumite soiuri.

Vizitatorii vor avea parte de vin, must, brânzeturi și alte produse tradiționale, dar și de spectacole cu muzică pe toate gusturile.


Festivalul va începe vineri, la ora 18:30, cu muzică de petrecere, susținută de Mario Band, Lavinia Răducanu și Taraful Gabi Muzicaș, Alesis și White Mahala, iar sâmbătă, de la aceeași oră, va avea loc un concert de muzică ușoară cu Mădălina Boroneanț, Florin Mureșan, Biu Marquetti și Lora. Duminică, iubitorii de muzică populară îi vor putea asculta pe Adrian Petcu, Diana Mihuț, Ștefan Muntenaș, Gabi Bârsăuan, Lucian Drăgan, Diana Selagea, Liliana Laichici și orchestra „Zărandul”, condusă de Dudu Blagu Ienăș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.