Percheziții la sediul unui post de poliție din vestul țării UPDATE Anchetatorii...

Percheziții la sediul unui post de poliție din vestul țării UPDATE Anchetatorii suspectează că se încerca „îngroparea” unui dosar de loviri și alte violențe

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Biroului de Investigații Judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad fac percheziții, marți dimineață, în sediul Poliției Orașului Sântana, într-un dosar în care, conform aradon.ro, doi polițiști ar fi suspectați că au încercat să „ascundă” un dosar în care ar fi implicat un proprietar de terenuri agricole.

Conform sursei citate, perchezițiile s-ar desfășura sub coordonarea unui procuror din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Timișoara.

„Inspectoratul de Poliție Județean Arad sprijină toată activitățile de verificare, derulate de instituțiile cu atribuții în domeniu.


Pentru aflarea adevărului și clarificarea cât mai rapidă a stării de fapt, instituția noastră pune la dispoziția celorlalte autorități toate documentele necesare”, a fost prima reacție a IPJ Arad.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Este vorba de un dosar in rem care vizează infracțiunile de fals material în înscrisuri oficiale și fals intelectual în ceea ce privește un dosar de loviri și alte violențe. Momentan, anchetatorii au ridicat documente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.