Politehnica Femina a remizat alb în deplasare cu „U” Cluj. Banat Girls,...

Politehnica Femina a remizat alb în deplasare cu „U” Cluj. Banat Girls, învinsă acasă de Farul Constanţa

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Femina / Facebook

Politehnica Timişoara a reuşit un rezultat notabil, astăzi, în runda a 7-a a elitei feminine. Alb-violetele au plecat neînvinse de pe terenul campioanei „U” Cluj şi rămân în fruntea ierarhiei. A fost 0-0 pe terenul ardelencelor, care-şi desfăşoară partidele de pe teren propriu la Alba Iulia în acest sezon.

Politehnica a început jocul cu: Câmpean – Meluţă (c), Bratu, Sondore, Jivan, Nagy, Kurja, Mirea, Scaramelo, Ivanova şi Şepeţan.

În urma acestui rezultat Poli rămâne pe 1, cu 16 puncte din şapte jocuri. În etapa viitoare timişorencele joacă tot în deplasare, în 5 noiembrie, de la ora 13, cu Csikszereda.

Pe locul 2 se află Farul, învingătoare azi la Tomnatic cu 3-0 pe terenul lui Banat Girls.

Laura Rus a deschis scorul în minutul 26. În partea secundă oaspetele au mai punctat prin Bortan şi Stancu.

Dobrogencele au 15 puncte, unul mai puţin faţă de timişorence, dar şi un joc mai puţin. Banat Girls e pe 6, având 9 puncte din şapte partide. Clujencele au 10 puncte, sunt pe 4, dar au şi disputat doar cinci partide. Pe 4 noiembrie, de la ora 13, e programat duelul „U” Cluj – Banat Girls.

Foto: sspolitehnica.ro

Parteneriat cu un club din Maramureş

Poli a anunţat săptămâna aceasta încheierea unui parteneriat la nivel de junioare cu ACS Balance Vladimir, club de fotbal din Maramureș.


„Acest parteneriat are ca scop descoperirea fetițelor talentate din zona Maramureșului care, după un anumit timp, să se alăture Politehnicii Timișoara. Acesta este un prim pas în planul de dezvoltare al clubului ce implică astfel de parteneriate în diferite zone ale țării”, se arată în comunicatul Politehnicii.

Echipa ACS Balance Vladimir s-a aflat în Banat pentru două zile și a disputat un meci amical cu grupa Under 13 a Politehnicii Timișoara.

„Este un parteneriat pe care ni l-am dorit de mult, pornit de la o idee pe care am avut-o acum ceva timp, de a găsi cluburi care se ocupă de creșterea junioarelor și pe care noi să le sprijinim să își desfășoare activitatea, iar în cazul în care unele jucătoare promit și își doresc să ajungă la Politehnica Timișoara, să avem prioritate la transfer. În viitor vom mai încerca să facem astfel de parteneriate. Mă bucur că am reușit cu echipa din Maramureș pentru că această zonă a țării tot timpul a fost un bazin bun de jucătoare, atât pentru echipele naționale, cât și pentru echipele ce reprezentau România în Champions League. Sperăm să se continue pe aceeași linie și acest parteneriat să fie benefic pentru ambele părți”, a declarat managerul lui Poli, Mirel Albon.

„Este o onoare pentru noi, ACS Balance Vladimir, să semnăm un acord de parteneriat cu SSU Politehnica Timișoara, fiind un club cu ambiții mari, care își propune performanțe la cel mai înalt nivel. Este unul dintre cele mai bune și serioase cluburi de fotbal feminin din România, ceea ce ne dă nouă, speranțe foarte mari în această colaborare. Acest parteneriat înseamnă o oportunitate a sportivelor clubului nostru, având șansa de a promova fotbalul feminin din Maramureșul istoric, dorind să ajutăm la promovarea tinerelor fotbaliste spre înalta performanță. Acest obiectiv s-a putut realiza și totodată se va putea dezvolta datorită implicării domnului Laurențiu Batin, primar al comunei Giulești și domnului primar, Ioan Oanea, primar al comunei Ocna Șugatag, punându-ne la dispoziție bazele de pregătire pentru toți copiii care doresc practicarea acestui sport în cele mai bune condiții. Mulțumim pe această cale clubului S.S.U. Politehnica Timișoara pentru încrederea acordată!” a spus şi Vladimir Semeniuc, președintele ACS Balance Vladimir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.