Război în Israel, ziua 25. Alertă după ce un avion ostil a...

Război în Israel, ziua 25. Alertă după ce un avion ostil a intrat în spaţiul aerian în zona Eilat UPDATE Yemenul declară oficial război Israelului

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1173259860">

UPDATE Au fost raportate informații despre un atac cu rachete asupra Israelului din Yemen, marți. A existat o declarație oficială care indică faptul că țara intră oficial în luptă, potrivit The Odessa Journal.

Purtătorul de cuvânt oficial al forțelor armate yemenite, generalul de brigadă Yahya Saree Anu, a spus că țara sa declară oficial război Israelului.

Declarația se referă la „a treia operațiune în sprijinul fraților oprimați din Palestina”.

Purtătorul de cuvânt yemenit a recunoscut că au fost lansate rachete spre Israel, inclusiv un „număr semnificativ de rachete balistice”. În plus, au fost lansate drone.

Atacurile au vizat „instalații inamice din teritoriile ocupate”.

„Vom continua să desfășurăm atacuri de calitate superioară folosind rachete și drone până când agresiunea Israelului va înceta”, a adăugat purtătorul de cuvânt oficial yemenit.

De asemenea, Saree a precizat că loviturile vor continua până când Forțele de Apărare Israeliene (IDF) vor înceta operațiunile în sectorul Gaza.

Anterior, s-a raportat interceptarea unei rachete de clasă „sol-sol” lansată din zona Mării Roșii spre orașul Eilat din sudul Israelului.

Foto: arhivă

Autoritățile din Israel anunță că un avion ostil a ajuns în apropierea unui oraș israelian de la Marea Roșie, potrivit Sky News.

Reprezentanții Forțelor de Apărare ale Israelului au avertizat cu privire la descoperirea unui avion ostil în apropierea orașului Eilat de la Marea Roșie.

„Sirenele au sunat în zona Eilat, în sudul Israelului, cu privire la o intruziune a unui avion ostil”, au anunțat autoritățile din Israel pe Telegram.

Reprezentanții Forțelor de Apărare ale Israelului nu au oferit mai multe detalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.