Razie de 12 ore pe o șosea din vestul țării, cu polițiști...

Razie de 12 ore pe o șosea din vestul țării, cu polițiști din două județe. Câte amenzi au fost date

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii arădeni au acționat în oglindă, în paralel cu polițiștii bihoreni, cu radare amplasate în cascadă, pe DN 79. Acțiunea comună de joi a durat 12 ore și a avut ca scop „reducerea riscului rutier pe drumurile publice, prin combaterea conducerii autovehiculelor sub influența alcoolului și substanțelor cu efecte psihoactive, conducerea cu viteză excesivă și depășirile neregulamentare”.

Nouă aparate radar au măsurat viteza de deplasare, 144 de vehicule au fost verificate și 178 de persoane legitimate.

„Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 117 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 21.250 de lei, dintre care 61 pentru depășirea vitezei legale.


Cinci șoferi au rămas fără permis de conducere: trei pentru viteză excesivă și doi pentru depășire neregulamentară. Au fost retrase certificatele de înmatriculare a trei autovehicule”, a transmis IPJ Arad.

În cadrul unei alte acțiuni din cursul acestei săptămâni, polițiștii Serviciului Rutier, împreună cu reprezentanți ai Consiliului Județean Arad, având în dotare cântarul mobil, au verificat legalitatea transporturilor rutiere de mărfuri. Au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 62.500 de lei, fiind reținute șase certificate de înmatriculare și dispuse șase imobilizări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.