Razie a polițiștilor bănățeni pe șoselele din Caraș-Severin. Aproape 500 de sancțiuni...

Razie a polițiștilor bănățeni pe șoselele din Caraș-Severin. Aproape 500 de sancțiuni date în weekend

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Polițiștii rutieri și cei cu atribuții pe linie de poliție rutieră din Caraș-Severin au acționat, în weekend, „în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând aproape 500 de sancțiuni contravenționale celor care au încălcat normele rutiere în vigoare.


Ca măsură complementară, au fost reținute 26 de permise de conducere și au fost retrase 25 certificate de înmatriculare”.

Mai exact, pentru abaterile constatate în perioada menționată, polițiștii au aplicat 482 de sancțiuni contravenționale, dintre care 185 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum. Totodată, 20 de bicicliști și 17 pietoni au depistați în timp ce încălcau prevederile legale, fiind sancționați contravențional.

De asemenea, au fost constatate opt infracțiuni la regimul rutier, trei privind conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive, patru privind conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere și una privind conducerea unui autovehicul neînmatriculat în circulație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.