Reţea de traficanţi de droguri, care vindea în locaţii populare tinerilor, destructurată...

Reţea de traficanţi de droguri, care vindea în locaţii populare tinerilor, destructurată după un flagrant în Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Cantități importante de droguri au fost confiscate după descinderile de miercuri în Timiș, Cluj și Mehedinți. O grupare vindea droguri pe străzi, mai ales în zonele frecventate de tineri.

Polițiștii și procurorii DIICOT Timișoara au făcut miercuri 9 percheziții (5 în județul Timiș, 3 în județul Cluj și 1 în Mehedinți) pentru destructurarea unei grupări infracționale organizate specializate în trafic de droguri de risc și mare risc.

Înainte de a descinde la locațiile percheziționate, a fost făcută o prindere în flagrant delict. Astfel, cu sprijinul polițiștilor rutieri din Timișoara, un bărbat a fost prins la volanul unui autoturism, în Timișoara, asupra acestuia fiind găsite diverse cantități de droguri, respectiv cocaină.


Ulterior, acesta a fost dus la spital pentru probe biologice.

Conform IGPR, membrii grupării ar fi distribuit la nivel stradal (în special în zonele frecventate de tineri) cocaină, 3CMC, comprimate de ecstasy, metamfetamină și canabis.

În urma descinderilor, la mai multe locații au fost identificate cantități importante de droguri, fiind ridicate 1,05 kg de cocaină, 1,1 kg de 3CMC, 600 de grame de canabis, 9 comprimate de ecstasy, 2 timbre LSD, 3 farfurii cu urme de substanțe pulverulente, 3 carduri și 2 paie cu urme de substanță pulverulentă, 1.275 de euro, 601 dolari, 9.600 de lei și 10 telefoane mobile.

Șase bărbați au fost reținuți, urmând ca joi să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.