Spectacol al Teatrului Național din Timișoara, jucat cu casa închisă la București

Spectacol al Teatrului Național din Timișoara, jucat cu casa închisă la București

0
DISTRIBUIȚI

Povestea lui Ben și a dezrădăcinaților lumii, a vieților rătăcite dar și a speranței din spectacolul „Exod”, pus în scenă de teatrul național timișorean de cunoscutul regizor lituanian Oskaras Koršunovas, închide, în această seară, Festivalul Național de Teatru din București. Spectacolul va avea loc în sala „Ion Caramitru” a naționalului bucureștean, biletele pentru cele o mie de locuri ale sălii fiind epuizate încă de săptămâna trecută.

La Timișoara, spectacolul a fost premiera realizată de teatrul național pentru Timișoara 2023 împreună cu Oskaras Koršunovas, dramaturgul Marius Ivaškevičius și echipa teatrului, în frunte cu actorii Ion Rizea și Marin Lupanciuc, alături de care se regăsesc în distribuție Cătălin Ursu, Flavia Giurgiu, Ionuț Iova, Cristina Rotaru Chiperi, Matei Chioariu, Alexandru Romescu, Oana Iovița, Darius Zet, Oana Antonovici, Alexandru Negrea, Teodor Cauș, Vlad Vajdovici, Otniel Floruț, Mirela Puia, Cristian Szekeres, Roberta Popa, Daniela Bostan, Costa Tovarnisky, Răzvan Săbiescu, Sabine Oschanitzky, Iulia Ioana Rareș Rusan și Tania Ionescu &The Bandits.


„Să vă revăd aici, mă face să mă simt alături de actorii mei. Mi-a fost dor de spectacolul meu și de voi. Simt că am venit acasă”, sunt cuvintele cu care actorii timișoreni au fost întâmpinați aseară de Oskaras Koršunovas, la repetiția care a precedat spectacolul.

Foto: Adrian Pîclișan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.