Surpriză pentru polițiștii de frontieră când au verificat o camionetă care intra...

Surpriză pentru polițiștii de frontieră când au verificat o camionetă care intra în România. Gestul pe care l-au făcut imediat

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de frontieră de la  Cenad au avut parte, ieri, de o surpriză.  În jurul orei 11:50, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, un cetățean român, șofer al unei autoutilitare marca Iveco, înmatriculată în România.

”Cu ocazia efectuării controlului de frontieră asupra mijlocului al transport, colegii noștri au descoperit, în compartimentul pentru marfă al mijlocului de transport, un număr de 16 cutii carton în greutate totala de 400 kg.


Cutiile conțineau articole de îmbrăcăminte care purtau însemne de marcă, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală. În urma inventarierii bunurilor, a rezultat un număr de 715 articole vestimentare, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente de proveniență (bon de casă, factură sau aviz de însoțire a mărfii)”, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră Timiș.

Șoferul a declarat că bunurile nu sunt ale lui, ci le-a preluat din Germania pentru a le transporta la București. Bunurile, în valoare totală estimată de 413.000 lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, întrucât șoferul român nu a putut prezenta documente de proveniență pentru acestea. În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare a se dispune măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.