Tânăr care a furat dintr-un magazin, prins de o polițistă aflată în...

Tânăr care a furat dintr-un magazin, prins de o polițistă aflată în timpul liber, la Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

O femeie din Timișoara, agent de poliție din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, a prins un hoț care ieșise în fugă dintr-un magazin de pe strada Pomiculturii din Timișoara.

„Sabrina Bodor, agent de poliție din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Timișoara, se afla pe strada Pomiculturii, lângă magazinul Profi.


Dintr-o dată observă un tânăr fugind din magazin, iar în urma lui fugea o persoană de sex feminin. Sabrina a coborât din mașină și a pornit în urmărirea lui reușind să îl ajungă. Era vorba despre un caz clasic de furt din magazin. Tânarul a fost imobilizat până la sosirea unui echipaj de poliție din cadrul Secției 5 Poliție Timișoara, acesta fiind reținut. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 228 NCP. Felicitări, Sabrina! Ești un exemplu de urmat. Suntem mândri să fim colegi cu tine!”, a transmis Prefectura Timiș, în subordinea căruia se află Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Timișoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.