Tânăr reținut pentru două tâlhării, la Timișoara. Suspectul ataca femei pe stradă...

Tânăr reținut pentru două tâlhării, la Timișoara. Suspectul ataca femei pe stradă și le smulgea bijuteriile

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara au reușit depistarea unui bărbat, în vârstă de 28 de ani, bănuit de comiterea a două infracțiuni de tâlhărie. În urma investigațiilor efectuate, acesta a fost prins astăzi și reținut pentru 24 de ore.

Prima faptă a fost comisă la data de 20 septembrie 2023. Atunci, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Timișoara au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 50 de ani cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Timișoara, a fost deposedată prin violență de lanțul de aur pe care îl avea la gât, în valoare de aproximativ 3.800 lei, de către o persoană necunoscută.

Al doilea caz a fost semnalat la data de 2 octombrie 2023, când o altă femeie, în vârstă de 58 de ani, a sesizat faptul că, în timp ce se deplasa pe Calea Torontalului din Timișoara, a fost lovită din spate de către un bărbat, care a amenințat-o cu acte de violență, după care a deposedat-o de lanțul de aur de la gât, în valoare de aproximativ 4.000 de lei.

În ambele cazuri s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

„Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Timișoara au procedat la efectuarea de verificări specifice și au reușit să identifice, un bărbat, în vârstă de 28 de ani, bănuit de comiterea faptelor.


Având in vedere că bărbatul nu avea un domiciliu stabil și încerca sa se ascundă de polițiști, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au reușit sa îl depisteze la data de 5 octombrie 2023, în municipiul Timișoara. În urma probatoriului administrat, a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârșirea a două infracțiuni de tâlhărie, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Activitățile s-au desfăşurat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara”, a transmis IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.