Temperaturi mai ridicate decât cele specifice perioadei, în vestul ţării. Prognoza meteo...

Temperaturi mai ridicate decât cele specifice perioadei, în vestul ţării. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

0
DISTRIBUIȚI

Temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă și doar din a doua săptămână din luna noiembrie vremea va fi apropiată de cea specifică sfârșitului toamnei, potrivit prognozei pentru perioada 16 octombrie-13 noiembrie, transmisă marți de meteorologii ANM.

Săptămâna 16 – 23 octombrie

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile vestice, sudice și sud- estice.


Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de nord- vest a țării, dar și deficitar în regiunile sud-vestice și local în vest, est și sud-est, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 23 – 30 octombrie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice, sudice și sud-estice. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile centrale, dar mai ales în cele nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 30 octombrie – 6 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval în cea mai mare parte a țării, cu un ușor excedent în zonele montane.

Săptămâna 6 – 13 noiembrie

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor avea o tendință excedentară în toate regiunile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.