Temperaturi mai scăzute în următoarea perioadă. Prognoza meteo până la jumătatea lunii...

Temperaturi mai scăzute în următoarea perioadă. Prognoza meteo până la jumătatea lunii noiembrie

0
DISTRIBUIȚI

Administrația Națională de Meteorologie anunță, vineri, că în următoarele două săptămâni vremea va fi mai rece decât în mod normal, mai ales în nordul țării.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în săptămâna 16 – 23.10.2023 valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile nordice.


Cu excepția nord-vestului extrem al țării, unde regimul pluviometric va fi local deficitar, cantitățile de precipitații vor fi excedentare, mai ales în extremitatea de sud a teritoriului.

În săptămâna 23 – 30.10.2023 temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele nord-estice. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă la nivelul întregii țări, dar cu posibilitatea unui deficit local în nordul extrem al țării și a unui ușor excedent în sud-vest.

În săptămâna 30.10.2023 – 06.11.2023 temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

În săptămâna 06 – 13.11.2023 mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.