Temperaturile rămân ridicate în vestul ţării. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Temperaturile rămân ridicate în vestul ţării. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

0
DISTRIBUIȚI

Meteorologii anunță, pentru următoarele patru săptămâni, temperaturi peste cele specifice perioadei și multe ploi.

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat, luni dimineață, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, în perioada 23 octombrie – 20 noiembrie.

Săptămâna 23 – 30 octombrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, cu precădere în regiunile sud-estice.


Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordice și local în cele centrale, deficitar în sud-estul teritoriului, în timp ce în rest cantitățile de precipitații se vor situa în limite normale pentru această săptămână.

Săptămâna 30 octombrie – 6 noiembrie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, mai ales în regiunile sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în majoritatea regiunilor, cu precădere în cele vestice, nordice și centrale.

Săptămâna 6 – 13 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toată țara. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în vestul, nordul, centrul și estul teritoriului, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.

Săptămâna 13 – 20 noiembrie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor avea o tendință de excedent în jumătatea de vest a teritoriului, în timp ce în rest regiumul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.