Time to Rock: concerte cu The Bandits și Kaleton Music la Casa...

Time to Rock: concerte cu The Bandits și Kaleton Music la Casa Bulgărească din Dudeștii Vechi

0
DISTRIBUIȚI

Seria de concerte Time to Rock 2023 continuă sâmbătă, 14 octombrie, cu o seară muzicală care va avea loc la Casa Bulgărească Ioan Sabliov din Dudeștii Vechi, unde începând cu ora 19 vor susține recitaluri trupele timișorene The Bandits și Kaleton Music.

The Bandits, formată din Sorin Stroie, Alexandru Munteanu, Tibor Aranyi și Răzvan Munteanu, a atras atenția cu albumul lor „Povești din Pandemie”, înregistrat la MusicHub TM. Cu un stil unic de balcan rock, plin de umor și ironie, trupa aduce un suflu nou pe scena muzicală.

Kaleton Music, care a debutat în 2021 sub numele „Da capo”, este formată de Karina Băncescu (clape) și include membri ca Paul Manole (tobe), Noris Mătușoiu (chitară solo), Andrei Vîlceanu (chitară ritm), Vesna Popov Stoișici (voce) și Vladimir Jacimovski (chitară bass).


Trupa își propune să ridice muzica rock la un nivel nou, cu ritmuri proprii și o energie inconfundabilă.

Evenimentul este organizat de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, iar înaintea concertelor la fața locului va avea loc proiecția filmului documentar Păr (ROD Festival), de la ora 18 și spectacolul „Noua Poveste a Scufiței Roșii“, produs de Teatrul Merlin, de la ora 17. Intrarea la acest eveniment este gratuită. Evenimentul face parte din seria de concerte Time to Rock 2023 și este finanțat prin programul OverBorder Culture+, realizat de Centrul Cultural și de Artă al Județului Timiș, cu fonduri alocate din bugetul de stat prin Ministerul Culturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.