Trafic blocat în Timişoara în urma unui accident grav între două tiruri...

Trafic blocat în Timişoara în urma unui accident grav între două tiruri şi două maşini UPDATE Bărbatul încarcerat a murit

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-121208763">
Foto: INFO TRAFIC jud. TIMIȘ / Facebook

Grav accident de circulaţie în faţa spitalelor de la Pădurea Verde, pe strada Gheorghe Adam, acolo unde două autocamioane şi două autoturisme s-au izbit puternic. O şoferiţă a intrat în coliziune cu maşina condusă de un bărbat în vârstă de 60 de ani, al cărui autovehicul a fost proiectat în două tiruri. Traficul a fost blocat în zonă.

Rămas încarcerat, bărbatul de 60 de ani se află în starea cea mai gravă. Primii salvatori sosiţi la faţa locului au fost chiar medicii de la Spitalul Victor Babeş. La faţa locului au intervenit şi pompierii cu un echipaj de descarcerare.

În jurul orei 9 traficul încă era blocat în zonă.

Conform IPJ Timiş o femeie în vârstă de 31 de ani a condus un autoturism pe strada Gheorghe Adam dinspre Calea Lugojului spre Pădurea Verde iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 60 de ani, care se deplasa în fața sa și era angajat pentru a efectua viraj la stânga.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbat a fost proiectat într-un tir care se deplasa din sensul opus de mers, ulterior fiind proiectat într-un alt tir care se deplasa pe același sens de mers ca al bărbatului, respectiv Calea Lugojului-Pădurea Verde.

UPDATE Bărbatul în vârstă de 60 de ani a decedat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere
din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.