Un TIR a luat foc pe autostrada A1, în județul Timiș UPDATE...

Un TIR a luat foc pe autostrada A1, în județul Timiș UPDATE Pompierii, în alertă. Incendiul a izbucnit lângă o benzinărie

0
DISTRIBUIȚI

Traficul este oprit luni la intrarea pe Autostrada A1 în județul Timiș, pe sensul Deva – Nădlac, după ce un TIR a luat foc.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este oprit la intrarea pe Autostrada A1 dinspre localitatea Margina, județul Timiș, pentru desfășurarea intervenției de lichidare a incendiului produs la nivelul unui autotren, la kilometrul 428 pe sensul Deva – Nădlac.

Până la finalizarea intervenției, circulația va fi deviată prin interiorul localității Făget, pe DN 68A.

UPDATE Autotrenul care transporta rulote s-a izbit de totemul unei benzinării.


Șoferul a reușit să iasă singur din cabină.

„În urma evenimentului s-a produs un incendiu la autotren, respectiv un totem publicitar. Din primele informații, autotrenul transporta rulote. În autotren se afla doar conducătorul, care s-a autoevacuat și a fost preluat de ambulanța SAJ în stare conștiență. Începând cu ora 16.41 s-a dispus activarea Grupei Operative la nivelul Inspectoratului. Au fost forțe și mijloace din cadrul a cinci subunități de intervenție: doi ofițeri și 32 subofițeri, cu două autospeciale de serviciu, șase autospeciale de stingere, o autocisternă de 30.000 l, o autospecială de descarcerare mică, o autospecială de primă intervenție și comandă. În acest moment incendiul este lichidat. Se acționează pentru înlăturarea tuturor efectelor negative. În benzinărie nu sunt raportate probleme”, a transmis ISU Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.