Urmărire pe autostradă, cu accident și focuri de armă. Tânăr drogat și...

Urmărire pe autostradă, cu accident și focuri de armă. Tânăr drogat și fără permis de conducere, prins de polițiști

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Zi palpitantă, astăzi, pe autostrada A1, în județul Hunedoara. O mașină care nu a oprit la semnalul agenților de poliție a dat startul unei urmăriri care putea avea urmări grave.

„Polițiștii din cadrul Biroului Poliției Autostrăzi au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autoturism care se deplasa pe autostrada A1, însă conducătorul autoturismului a refuzat oprirea, moment în care polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, pe autostrada A1 pe sensul de mers Sibiu – Deva, apoi pe DN7, pe raza localității Aurel Vlaicu din județul Hunedoara, conducătorul autoturismului a pierdut controlul direcţiei de deplasare, moment în care a acroșat o autoutilitară, conducătorul autoturismului continuându-și deplasarea.


Polițiștii au folosit armamentul din dotare, executând două focuri de avertisment în plan vertical și trei focuri asupra autoturismului, fără a fi înregistrate victime”, a transmis IPJ Hunedoara.

Focurile de armă l-au convins pe fugar să oprească, iar conducătorul auto a fost reținut de polițiști. Oamenii legii au descoperit că este vorba de un tânăr în vărstă de 23 de ani, din localitatea sibiană Cristian. Acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar ca urmării a testării cu aparatul DrugTest portabil, polițiștii au constatat că șoferul de ocazie ar putea fi sub influența drogurilor.

„Persoana a fost condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală. Conducătorul auto a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore urmând ca acesta să fie prezentat unității de parchet competente pentru luarea măsurilor legale ce se impun”, mai spune comunicatul polițiștilor hunedoreni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.