Victorii importante în deplasare pentru Politehnica Femina şi Banat Girls

Victorii importante în deplasare pentru Politehnica Femina şi Banat Girls

0
DISTRIBUIȚI

Politehnica Timişoara şi Banat Girls au obţinut în acest weekend succese importante în Superliga feminină pe terenuri străine şi dificile. Alb-violetele s-au impus astăzi cu 3-1 pe terenul Gloriei Bistriţa, în timp ce echipa care îşi dispută acum jocurile de acasă la Tomnatic a câştigat ieri cu 2-1 în fieful fetelor de la Alexandria.

Pe terenul Bistriţei, care avea trei victorii până azi deşi e nou promovată, timişorencele au intrat cu scor alb la cabine. Repriza secundă a început însă excelent pentru Meluţă şi compania. Ivanova a deschis scorul după o pasă bună în faţa porţii. Apoi Bratu a făcut 2-0 cu o lovitură de cap. După o oră de joc scorul a devenit de forfait pe superba bază sportivă construită la Bistriţa pentru Glora: 3-0 în urma unei noi reuşite a bulgăroaicei Ivanova. Gazdele au redus din diferenţă în urma unui penalty acordat uşor la o fază la care Meluţă şi-a talonat şi incomodat adversara în careu.

Poli a început la Bistriţa cu următorul prim 11: Câmpean – Jivan, Sondore, Bratu, Meluţă (cpt.), Kurja, Dawood, Mirea, Scaramelo, Ivanova şi Şepeţan.

Ieri, la Tr.


Măgurele, pe un alt stadion nou, timişencele de la Banat Girls. Melisa Șodinca a deschis scorul cu un şut din 16 metri (min. 32) şi a stabilit totodată scorul pauzei. 1-0. Aceeaşi Şodinca a înscris şi golul de 2-0 în partea secundă (min. 57). Carla Chișe (63) a deviat mingea în propria poartă şi s-a încheiat 2-1 pentru oaspete.

„Cred ca a fost o victorie muncită și astfel de victorii ne aduc o mare satisfacție. Mă bucur că am reușit să ajut echipa și cel mai important este că am ieșit victorioase. Suntem o echipă în reconstrucție, cu multe jucătoare noi însă încet încet reușim să ne omogenizăm și să ne impunem un stil propriu de joc. Astăzi ne bucuram de victorie și de mâine începem să ne gândim la următoarele partide. Ne așteaptă meciuri dificile, dar suntem pregătite să ne luptăm de la egal la egal cu orice adversar!”, a spus autoarea celor două goluri, Melisa Șodinca.

Pentru Banat Girls urmează meciuri acasă, pe 4 octombrie, de la ora 11.00, împotriva campioanei Universitatea Olimpia Cluj, iar cel de-al doilea, în 8 octombrie, tot de la ora 11.00, cu Bistrița. Timişencele sunt pe 4, cu şase puncte din trei meciuri. După victoria de la Bistriţa, Politehnica e lider, cu nouă puncte din trei meciuri. Alb-violetele aşteaptă pe 8 octombrie, de la ora 13, pe „Ştiinţa”, replica unei alte echipe noi şi ambiţioase în ligă – Farul Constanţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.