„Adevărul”, un spectacol în premieră la Teatrul Național din Timișoara

„Adevărul”, un spectacol în premieră la Teatrul Național din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1240850918">

Teatrul național timișorean aduce în fața publicului duminică, 26 noiembrie, o nouă premieră, care va avea loc la Sala 2, începând cu ora 19:00. „Adevărul”, de dramaturgul francez Florian Zeller, este o poveste despre minciună, imaginată într-un registru comic, despre aventurile unui mincinos obsedat de adevăr care trăiește într-o lume de mincinoși și este înșelat de toți.

Florian Zeller a devenit celebru cu trilogia „Mama”, „Tatăl” și ”Fiul”,  trei piese montate pe numeroase scene, iar filmul „Tatăl”, cu Anthony Hopkins în rolul principal, i-au adus recunoașterea internațională. „Adevărul”, a șasea piesă pe care a scris-o, s-a bucurat de un succes imens la Théâtre de Montparnasse, spectacolul fiind preluat pe canalul național al televiziunii franceze și montat ulterior pe numeroase scene din întreaga lume.

Distribuția spectacolului timișorean îi reunește pe actorii Matei Chioariu, Alina Ilea, Cristina König și Romeo Ioan, costumele și decorul îi aparțin scenografului Tudor Prodan iar traducerea și regia artistică a spectacolului sunt semnate de Radu Iacoban.

Biletele pot fi cumpărate on-line, pe www.tntm.ro, sau de la agenția teatrului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.