Bărbat care a lovit intenționat cu mașina un polițist, cercetat în stare...

Bărbat care a lovit intenționat cu mașina un polițist, cercetat în stare de libertate

0
DISTRIBUIȚI

Procurorii din Arad au considerat că un bărbat care a lovit intenționat cu mașina un polițist, iar apoi a fugit, nu prezintă un pericol public și poate fi cercetat în libertate, astfel că au dispus marți plasarea acestuia sub control judiciar pentru 60 de zile.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, în 23 noiembrie procurorii au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de un suspect sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ultraj și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Luni, 27 noiembrie, a fost dispusă reținerea suspectului pe o perioadă de 24 de ore, iar marți s-a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o durată de 60 zile.

Conform procurorilor, în 7 noiembrie 2023, în jurul orei 14:30, inculpatul, în timp ce conducea pe strada Nicolae Grigorescu din Arad, a intrat cu intenție într-unpolițist aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, lovindu-l la nivelul piciorului drept și fiindu-i astfel provocate leziuni traumatice pentru care necesită 10-15 zile de îngrijiri medicale.


Ulterior, inculpatul a părăsit locul incidentului fără încuviințarea poliției sau a procurorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.