Blues, csardaș și voie bună la concertul formației Nightlosers din Timișoara ...

Blues, csardaș și voie bună la concertul formației Nightlosers din Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Recitalurile formației Nightlosers sunt remarcabile pentru originalitatea cu care muzicienii tratează cover-urile și declanșează de fiecare dată o distracție pe cinste.

Așa s-a întâmplat și duminică seara la Porto Arte din Timișoara, unde băieții au etalat un program memorabil în care frânturi de piese cunoscute și-au făcut apariția în cele două reprize, întreg recitalul fiind condimentat cu blues, csárdás, rock n roll şi multe alte fineţuri din această categorie.

Trupa înfiinţată în 1994, cunoscută pentru muzica  ce combină blues-ul american cu elemente de folclor autentic ardeleneşti, are în componenţă doi bănăţeni (tobarul Claudiu Purcarin „Naşu“ şi solistul Hanno Hoefer) şi a devenit cunoscută datorită pieselor „Beţivan ratat” sau „Dragostea-i ca şi o râie“.

Încă o dată s-a demonstrat că spectacolele lor fac parte din categoria evenimentelor autentice în care la loc de cinste sunt blues-ul şi prunele, exact după cum e şi titulatura albumului lor scos în 1998, „Plum Brandy Blues”.

„Ne bucurăm că după Flora și Bănățeana, am ajuns să cântâm și la Vaporul.


Astfel, e o treime. Desigur, am băut în toate astea trei locuri legendare în Timișoara dar acum pot spune și că am cântat“, a spus solistul Hanno Hoefer, care l-a chemat la un moment dat și pe Mircea Chinezon la microfon, în aplauzele publicului. Tobarul Claudiu Purcarin a dansat și de această dată printre mese, iar vestea bună este că pentru anul viitor muzicienii pregătesc un nou material discografic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.