CCIAT, misiune economică la Salonul de vinuri de la Belgrad

CCIAT, misiune economică la Salonul de vinuri de la Belgrad

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează pentru firmele timișene, în perioada 7-8 decembrie, o misiune economică de vizitare a Belgrade Wine Salon, care reunește la Hyatt Regency Hotel Belgrad cei mai buni producători de vin din lume. În cele două zile, între orele 12:00 și 20:00, cei mai renumiți vinificatori din 120 de crame vor oferi spre degustare 650 de vinuri din 20 de țări diferite, în Crystall Ballroom și Grand Foyer.

Iubitorii de vinuri și nu numai au posibilitatea de a participa în prima zi, opțional, la două evenimente exclusiviste. Primul este Wine Masters – un eveniment care reunește unele dintre cele mai importante crame din lume, cu peste 250 de vinuri renumite, cotate de la 90 la 100 de puncte, de la Bordeaux, Burgundia și Brunello di Montalcino până la șampanie, Napa Valley și Barolo, iar cel de-al doilea, Olive Oil Masters, este o incursiune în istoria gastronomică a Mării Mediterane și a Levantului, unde unde vor fi prezenți 25 de maeștri de vârf ai uleiului de măsline, premiați în întreaga lume.


Cele două evenimente au loc în paralel, în Crystall Ballroom, între orele 14:00 și 21:00, iar taxa de intrare este de 12.000 de dinari / persoană.

Taxa de participare la misiunea economică este de 235 euro / persoană, pentru firmele membre CCIAT, iar serviciile asigurate sunt: transport cu microbuz omologat pentru curse externe, cazare o noapte cu mic dejun la hotel de patru stele cu loc în cameră dublă, transferuri interne cu microbuz de la hotel la Hyatt Regency și retur. Taxa nu include biletul de intrare în expoziție, care este de 4.000 de dinari/persoană/zi și se achită individual la intrarea în expoziție. Termenul de confirmare a participării este data de 27 noiembrie. Informații despre Belgrade Wine Salon sunt disponibile pe site-ul https://bsv.rs/ iar înscrierile se fac la numărul de telefon 0722.503.138 sau la adresa de e-mail rolinic@cciat.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.