Descinderi lângă Timișoara, în dosarul crimei de la Sibiu UPDATE Bărbatul ridicat...

Descinderi lângă Timișoara, în dosarul crimei de la Sibiu UPDATE Bărbatul ridicat de la Dumbrăvița, în imagini alături de principalul suspect

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale Timiș și de la Biroul de Operațiuni Speciale au descins astăzi în Dumbrăvița, comuna vecină cu Timișoara, în căutarea unui bărbat care ar avea legătură cu uciderea unui om de afaceri la Sibiu.

Bărbatul a fost ridicat de oamenii legii și dus la Sibiu pentru audieri în dosarul morții lui Adrian Kreiner.

Vă reamintim că un om om de afaceri sibian, tâlhărit și bătut în propria casă, a murit, marți seara, la spital.


Atacatorii, care purtau cagule, l-au legat și l-au bătut pe bărbat și i-au amenințat cu pistolul fiica. Hoții au fugit cu ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro. Agresorii sunt în continuare de negăsit.

UPDATE După audieri, anchetatorii l-au adus pe Ilie Sitaru înapoi la Dumbrăvița și fac percheziții la locuința acestuia și la sediul firmei. Bărbatul era încătușat, semn că pe numele său a fost emis un mandat de reținere pentru 24 de ore. Acesta s-a ferit de camerele de luat vederi și a refuzat să facă orice fel de declarație în fața jurnaliștilor. Anchetatorii au cercetat și unul dintre locurile unde se presupune că se ascundea unul dintre suspecți.

Conform Antena 3 CNN, Ilie Sitaru a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui mall din Sibiu, cu o zi înainte de crimă, alături de suspectul identificat după ADN-ul găsit la locul faptei. Este vorba despre un român care este acuzat de mai multe infracțiuni în Belgia, dar care nu a fost încă prins pentru aceste infracțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.