„Dublă” pentru The Bandits: recital inclus în Târgul de Crăciun și colaborare...

„Dublă” pentru The Bandits: recital inclus în Târgul de Crăciun și colaborare la spectacolul Exod, la Teatrul Național Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

The Bandits, trupa alcătuită din Sorin Stroie (chitară), Tibor Aranyi (bass), Alexandru Munteanu (tobe) și Răzvan Munteanu (voce) va susține în această săptămână două concerte „acasă“, primul dintre acestea urmând să se desfășoare miercuri 29 noiembrie de la ora 19 pe scena din Piața Victoriei, în cadrul Târgului de Crăciun organizat de Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, cu intrarea liberă.

„The Bandits pregătește un nou album, cel de-al doilea material discografic al nostru. Am dat drumul recent la Music Hub TM, la proiectul nostru cu care ajutăm tinerii artiști din Timișoara, la sediul Fundației pentru Tineret Timiș și ne bucurăm că am fost invitați în Piața Victoriei miercuri 29 noiembrie unde îi așteptăm pe toți cu câteva surprize“, spune Răzvan Munteanu, solistul The Bandits.

Sâmbătă 2 decembrie de la ora 18 la Teatrul Național din Timișoara membrii trupei The Bandits vor urca din nou pe scenă în cadrul spectacolului Exod, creație a regizorului Oskaras Koršunovas, un proiect de anvergură internațională din seria concepută pentru anul Capitalei Europene a Culturii.

„Cântăm bucăți din piese celebre între 30 de secunde și un minut și nu întotdeauna e vorba de refren, uneori e intro-ul.


Desigur avem și piesele noastre, dar și momente de improvizație în care folosim teme din swing, jazz sau rock’n’roll. Avem o scenă de club în care facem o improvizație de disco și diverse teme cu care ne jucăm, dar și momente în care creăm muzică de la zero. Pentru noi a fost o provocare apariția în acest spectacol. A fost greu, am repetat mult. S-au tăiat și s-au adăugat teme. Fiindcă am studii de actorie, m-am gândit dintotdeauna că o să ajung la Teatrul Național ca actor, nu cu trupa mea de muzică. Asta m-a scos din zona de comfort. Am încercat mai mult să mențin relația dintre muzică și teatru. Încercam să transmit emoția prin muzică, să le explic colegilor mei din The Bandits că dacă e o scenă de iubire și protagoniștii stau în jurul focului…în spectacol…și muzica trebuie să te ducă acolo. Mi-a făcut o mare plăcere și a fost o provocare“, a spus Răzvan Munteanu, solistul The Bandits, despre colaborarea formației în cadrul acestui spectacol.

Trupa timișoreană The Bandits a lansat anul trecut albumul de debut „Povești din Pandemie”, iar în acest an a revenit cu melodia „Galileo“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.