Ecourile Luminii – concert de Ziua Națională a României la Sala Capitol

Ecourile Luminii – concert de Ziua Națională a României la Sala Capitol

0
DISTRIBUIȚI

Cu ocazia Zilei Naționale a României, melomanii sunt invitați la concertul grandios „Ecourile luminii”, susținut pe 1 decembrie, de la ora 19, la Sala Capitol, sub bagheta dirijorală a maestrului Cristian Spătaru. Concertul marchează finalul proiectului Eufonic Motions, organizat de Asociația Tribul artistic, prin care au fost explorate dimensiunile universale ale luminii și legăturile istorice între spațiul norvegian și cel românesc, prin schimburi de experiență, masterclass-uri și concerte, susținute de muzicieni din cele două țări.

Astfel, la finalul acestui proiect, pe scena Sălii Capitol vor urca cele două coruri: Voces Timisienses (România) și Edvard Grieg Korene (Bergen), precum și Tymes Orchestra, oferind un moment inedit, ce marchează legăturile muzicale internaționale și strânsa colaborare transfrontalieră.

Cel de-al treilea schimb de experiență din cadrul proiectului Eufonic Motions îi are în prim plan pe membrii corului Voces Timisienses, care vor susține concerte și masterclass-uri, în orașul lui Edvard Grieg.


Până pe 24 noiembrie, Onița Maria Virginia, Onița Lucian, Mihăescu Bianca, Șola Claudiu, Mocuța Simona, Balteș Iosia, Iovescu Rut, Sărăcuți Andrei, Toma Ioan, Deak Noemi, Hnatiuc Laurențiu Ardelean Cristian și Fărcas Dana se vor bucura de frumusețea captivantă a orașului Bergen, locul în care cultura se îmbină armonios cu natura.

Proiectul Eufonic Motions este finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismele financiare SEE și cele Norvegiene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.