Fată de 14 ani, cu handicap mental, exploatată sexual la cabana ”Prințului...

Fată de 14 ani, cu handicap mental, exploatată sexual la cabana ”Prințului Clisurii”. De ce este vizată de DIICOT și Mira Radovancovici, primarul din Pojejena UPDATE Cine sunt cei reținuți

7
DISTRIBUIȚI

O nouă operațiune în forță a DIICOT Caraș Severin pe Clisura Dunării în această dimineață – polițiștii de la ”Crimă Organizată” au descins la locuința celebrului Omer Radovancovici, supranumit ”Prințul Clisurii” în perioada embargoului și cel care a condus cea mai puternică rețea  de contrabandă cu țigări, și a soției sale Mira Radovancovici, primarul comunei Pojejena și la cabana de vânătoare pe care aceștia o dețin în comuna Berzeasca.

Vă reamintim că Omer Radovancovici a fost ridicat de DIICOT la începutul lunii octombrie de DIICOT Caraș Severin , fiind acuzat de mai multe infracțiuni – trafic de minori, trafic de persoane, proxenetism, act sexual cu un minor, corupere sexuală a minorilor, constituirea unui grup infracțional organizat în scopul comiterii unor fapte grave din sfera infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept. Acesta a fost arestat alături de amanta sa pentru că împreună au implicat-o în jocuri sexuale pe fata femeii, în vârstă de 11 ani.


Ulterior, Curtea de Apel Timișoara a decis punerea în libertate a celor doi pe motiv că nu ar exista probe, fără a le da nici un fel de măsură restrictivă.

DIICOT Caraș Severin a continuat ancheta în acest dosar după ce de la DGASPC Caraș Severin a venit o sesizare legată de un nou caz de trafic de minori. Din investigații a reieșit că Omer Radovancovici, în vârstă de 58 ani, a racolat, anul trecut, în luna septembrie, o fată în vârstă de 14 ani, cu handicap mental de gradul 3, pe care a dus-o la cabana sa de vânătoare din comuna Berzeasca, cunoscută de localnici ca ”Urda”. După ce a dispărut, o soră a sunat la 112 și a sesizat dispariția acesteia. Polițiștii au găsit-o la cabana lui Radovancovici, iar fata a declarat că a întreținut raporturi sexuale cu îngrijitorul cabanei. Ulterior, când Protecția Copilului a fost sesizată și a vrut să ia măsuri de plasare în regim de urgență, fata a fost de negăsit. Minora a ajuns la ”Urdă”, aici fiind exploatată sexual de îngrijitorul cabanei și a participat la orgiile organizate în cabana.

Victima nu a mai suportat abuzurile sexuale și a încercat să fugă, fiind bătută și închisă, conform primelor informații. Fata, care provine dintr-o familie dezorganizată, a reușit să fugă anul acesta, în luna februarie, de la cabană. Primăria Pojejena a făcut o anchetă socială în care a scris că familia nu știe unde este fata, iar polițiștii nu au mai făcut nimic pentru găsirea victimei.

Omer Radovancovici și soția sa Mira, alături de alți trei suspecți, vor fi duși pentru audieri la sediul DIICOT Caraș Severin. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 În urma audierilor, procurorul a dispus reținerea pe 24 de ore a lui Omer Radovancovici, a Mirei Radovancovici și a lui Marin Covaci, angajatul de la cabană care a întreținut relații sexuale cu minora.

7 COMENTARII

  1. Prințul p..liii, are bani făcuți din trafic de țigări și că primar din mită.. Acum deține pensiuni , sala de nunti in MOldova Noua, precum și iazuri de pești la Vrani.

  2. Dacă un caine mușcă un om este omorat,daca un urs ataca oile (flămând)este împușcat dar asemenea animale care-si terorizează semenii sunt trimiși în judecată și „făcuți ” scăpați
    Până când ve ți tolera ?mamele își ucid în bătaie copilașii suntem omorati de șoferi beți sau drogați
    Pe unii îi scapă relațiile sau banii alți fug în țări străine unde autoritățile de acolo nu dau doi bani pe România
    Până când?

  3. Vor fi tolerați mereu,pentru că globalistii asta vor. Asa sunt si cei care vor ca lumea sa nu mai fie ,,ca lumea”. Vor o lume pe dos, o lume distrusă în credința, în valori morale, în tot ceea ce este BINE. Doar DUMNEZEU îi va mai pedepsi.

  4. print. ? un butoi rasuflat si hidos .se crede buricul pamantului, pentru ca el stie ca poate sa faca ce vrea si ca nu va fi pedepsit . banii si relatiile isi spune mereu cuvantul dar el uita ca Dumnezeu are intotdeauna ultimul cuvant . maine poimaine vom auzi ca a explodat in masina sau ca a murit intr-un accident . suferinta victimelor a fost auzita de Dumnezeu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.