Gregorian Bivolaru a fost arestat în Franța într-un dosar de trafic de...

Gregorian Bivolaru a fost arestat în Franța într-un dosar de trafic de persoane, viol și răpire

0
DISTRIBUIȚI

Poliția franceză a destructurat marți o rețea a federației Atman yoga și a reținut 41 de persoane, între care și liderul spiritual al acesteia, Gregorian Bivolaru, suspectate de trafic de persoane, răpire în bandă organizată, viol și abuz, potrivit Liberation.

Poliția franceză l-a arestat marți dimineață, în regiunea pariziană, pe guru unei organizații multinaționale de yoga tantrică, Federația Atman Yoga, suspectat că a îndoctrinat adeptele feminine ale organizației sale pentru a le exploata sexual.

Potrivit informațiilor confirmate pentru Libération și RFI de Parchetul din Paris, Gregorian Bivolaru a fost arestat în timpul unei operațiuni de amploare împotriva rețelei sale.

175 de polițiști au intervenit simultan în Paris, Seine-et-Marne, Val-de-Marne și Alpes-Maritimes.


În total, 41 de persoane au fost arestate.

Liderul rețelei, care funcționa sub masca tantrismului, Gregorian Bivolaru, este un cetățean român în vârstă de 71 de ani. El a fost arestat într-o casă din Ivry-sur-Seine, în Val-de-Marne, unde, potrivit mărturiilor victimelor, și-ar fi adus adepții pentru „inițieri sexuale” de yoga tantrică. Acest guru, deja condamnat în România pentru viol asupra unei minore și căutat de Interpol pentru trafic de femei, face obiectul unei anchete judiciare din iulie 2023 pentru trafic de persoane, răpire, viol și abuz.

Bivolaru este considerat „liderul spiritual” al federației Atman yoga, o galaxie tantrică prezentă în circa treizeci de țări, inclusiv în cea mai mare parte a Europei. În Franța, aceasta funcționează prin intermediul asociației Yoga intégral, cu sediul la Paris.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.