Mai mulţi timişoreni, temporar fără apă şi căldură. Numeroase avarii şi lucrări...

Mai mulţi timişoreni, temporar fără apă şi căldură. Numeroase avarii şi lucrări anunţate de Colterm şi Aquatim

0
DISTRIBUIȚI

Colterm a anunţat noi defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Timişoarei. Furnizarea apei calde de consum și a încălzirii e întreruptă până la ora 18, la punctele termice: 27, 28, 29, 38, 38A, 39, 40, 41, la Centrul Comercial Kappa și Modul Edil Color.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Intrarea Martir Dumitru Osman, Aleea Martir Gheorghe Iosub, Aleea Amiciției, Leandrului, Aleea Arcaşilor, Calea Sever Bocu, Martir Silviu Motohon, Ecoului, Perlei, Aleea Balcic, Intrarea Sunetului, Aleea Bălții, Horia Măcelariu, Intrarea Aca de Barbu, Sf. Ap Petru și Pavel, C-tin cel Mare, Martir C-tin Zăbulică, Luminița Botoc, Martir Gabriela Tako, Martir Gheorghe Nuţu Iotcovici, Silistra, Lucerna, Martir Maria Andrei, Martir A. Chorosi, C-tin Rădulescu Motru, Divizia 9 Cavalerie, Olanda, Pomiculturii, Holdelor, A. Ciupe, Lucian Georgevici, F. Liebhard, C. Davila, Galvani, arh I. Mincu, Verde, Petre Olariu, academician P.P. Negulescu, Ion Ionescu de la Brad, Stuparilor – în total, 193 branșamente.

„De asemenea, având în vedere notificarea transmisă de AQUATIM SA privind execuția unor lucrări de conectare conducte la intersecția străzii Aurel Popovici cu bulevardul Take Ionescu, planificate tot pentru ziua de joi, 16.11.2023, între orele 8:00 – 18:00, se întrerupe furnizarea apei calde de consum și apei reci hidrofor, la punctul termic PT 22.


Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Take Ionescu, Martir Sebastian Iordan, Constantin Brâncuși, Zurobara, – în total un număr de 23 de branșamente”, mai informează compania de termoficare.

Aquatim a anunţat de asemenea mai multe avarii şi lucrări. Azi, până la ora 18, la intersecția străzilor Chișodei și Cercului se va executa un branșament de apă. Pe durata lucrării se va opri apa pe străzile Dimineții, Cercului, Bujorilor, Galileo Galilei, Chișodei și la magazinul Lidl din zonă, iar în Giroc și Chișoda presiunea va fi scăzută.

Lucrările de conectarea de conducte la intersecția străzii Aurel Popovici cu Bulevardul Take Ionescu duc aşadar la oprirea apei pe străzile Aurel Popovici, Bulevardul Take Ionescu (între străzile Aurel Popovici și Mihail Kogălniceanu), Martir Sebastian Iordan, Constantin Brâncuși, Zurobara, la Clinica de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială și la Grădinița și Punctul Termic de pe strada Martir Sebastian Iordan. Iar tot până la 18 se va executa o altă conectare de conducte pe strada Locotenent Ovidiu Balea. Pe durata lucrărilor se va opri apa pe această stradă.
De azi, de la ora 21, până mâine, la ora 6, se va executa o conectare de conducte pe strada Simion Bărnuțiu, la colț cu Piața Badea Cârțan. Pe durata lucrărilor se va opri apa pe Bulevardul Take Ionescu (între strada Enric Baader și Piața Badea Cârțan), strada Simion Bărnuțiu și Piața Badea Cârțan. Tot de azi până vineri, la ora 22, în Boldur vor avea loc lucrări de mentenanță la Stația de Tratare a Apei. În acest interval, în localitate presiunea va fi scăzută. Iar tot azi, din cauza unor avarii, se întrerupe apa pe străzile Timiș, Țibleșului, Tigrului, din Timişoara, respectiv în Giarmata și Recaș. De asemenea, la Pişchia continuă până vineri inclusiv lucrările de spălare a rețelei de distribuție, între orele 9-15.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.