Multitudine de avarii şi lucrări anunţate de Aquatim şi Colterm

Multitudine de avarii şi lucrări anunţate de Aquatim şi Colterm

0
DISTRIBUIȚI

Aquatim a anunţat că azi, până la ora 17, se va executa o conectare de conducte la intersecția străzii Aurel Popovici cu B-dul Take Ionescu. Pe durata lucrărilor se va opri apa pe strada Aurel Popovici, între B-dul Take Ionescu și strada București, și pe B-dul Take Ionescu, între străzile Aurel Popovici și Mihail Kogălniceanu.

De asemenea, se întrerupe apa, până la ora 15, pentru remedierea unei avarii, pe străzile Lalelelor, Chișodei, Geneva, Pomiculturii, Ioan Rusu Șirianu, din Timişoara, respectiv în Recaș, Izvin și în Săcălaz, pe strada Narcisei. În Săcălaz presiunea va fi scăzută pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție.

Sunt programate şi lucrări de spălare a rețelei de distribuție. În Colonia Mică apa e întreruptă între orele 9-14. Iar la Făget până la ora 16. La Bazoş, Izvin, Petrovaselo şi Recaş presiunea va fi scăzută între orele 9-16. Iar la Pişchia în fiecare zi a săptămânii în intervalul orar 9-15.


Mâine apa e întreruptă din acelaşi motiv la Gătaia între orele 4-12.

Altfel, marţi, sunt lucrări de conectare conducte care duc la întreruperea furnizării apei pe str. Loc. Ov. Balea, din Timişoara, între orele 8-18. Tot mâine şi tot în Timişoara apa e întreruptă şi presiunea e scăzută între aceleaşi ore pe străzile ucrări de conectare conducte la intersecția străzilor Bogdan Petriceicu Hasdeu și Aprodul Movilă. „Lucrările fac parte din proiectul CL12-Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 1, iar pe durata lor se va opri apa pe străzile Sibiu, Chișinău, Sinaia, Făgăraș, Doamna Chiajna, în timp ce presiunea va fi redusă în zonele Blașcovici și Dimitri Ivanovici Mendeleev”, informează compania de apă.

Colterm a anunţat defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Timişoarei. Astfel apa caldă de consum și încălzirea e întreruptă azi, până la ora 16, la punctul termic 63. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Al. Odobescu, O. Goga, N. Labiș, C-tin Noica, C. Grofșoreanu – un număr de 19 branșamente.

Tot azi se oprește furnizarea apei calde de consum și a încălzirii la PT 85, având în vedere notificarea transmisă de către E-Distribuție Banat privind efectuarea unor lucrări în rețeaua de medie tensiune la punctul termic menționat, planificate în intervalul orar 09 – 17. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe străzile: Ana Ipătescu, Cutezătorilor, Filateliei, Fraternității, Fructelor, Lacului, Talăngii, Teatrului, Vegetației – în total un număr de 35 de branșamente.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.