Music Hub TM s-a mutat la sediul FITT și oferă sprijin pentru...

Music Hub TM s-a mutat la sediul FITT și oferă sprijin pentru artiștii din zona de vest a țării

0
DISTRIBUIȚI

Asociația Culturală Embargo a lansat ieri, la Timișoara, Music Hub TM, un studio și o casă  de producție muzicală, in parteneriat cu Fundația Județeană pentru Tineret Timiș. Studioul se află la Casa Tineretului, etajul 2, camera 208 și se adresează in special tinerilor artiști aflați la început de carieră, pentru că oferă o reducere de 50% pentru elevi și studenți.

„Timp de doi ani, proiectul Music Hub TM, a funcționat ca un studio pe baza de donații, venind în sprijinul artiștilor pe perioada pandemiei, iar parteneriatul cu Fitt Timișoara, ne-a ajutat să dezvoltam conceptul și să beneficiem de un spațiu nou dedicat tinerilor“, a spus Răzvan Munteanu, din partea Asociației Culturale Embargo.

Din echipa de coordonare și producție a studioului fac parte: Remus Gașpar (inginer de sunet), Sorin Stroie (producător), Răzvan Munteanu (coordonator proiect), Alexandru Munteanu și Aranyi Tibor.


Bineînțeles că pe lângă echipa de bază, studioul va colabora și cu alți parteneri din mediul artistic și cultural al orașului.

„Music Hub TM este un spațiu complex, care dispune de trei camere tratate fonic și acoustic, cu echipamente profesionale, împărțite pe două categorii distincte, analogic și digital. Pe lângă partea tehnică oferim si îndrumare in ceea ce privește compoziția muzicală sau scrierea de texte“, a mai adăugat Răzvan Munteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.