Nepalezi care încercau să treacă granița de vest pe jos, pe câmp,...

Nepalezi care încercau să treacă granița de vest pe jos, pe câmp, prinși de polițiștii de frontieră

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Jimbolia – Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timişoara au depistat un grup format din patru cetățeni din Nepal care au încercat sa treacă ilegal frontiera în Serbia.

„În data de 8 noiembrie 2023, în jurul orei 19:15 polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Jimbolia au depistat patru persoane, la aproximativ 50 m față de linia de frontieră, care se deplasau pe jos, spre linia de frontieră.


Deoarece nu-și justificau prezența în zonă, persoanele au fost conduse la sediul sectorului pentru cercetări suplimentare. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că grupul este format din cetățeni originari din Nepal, patru adulți cu vârste cuprinse între 32 și 40 de ani. Totodată, s-a mai stabilit faptul că persoanele în cauză sunt intrate legal în România, fiind posesoare de vize de muncă. Din declarațiile persoanelor rezultă că acestea intenționau să treacă frontieră de stat pentru a ajunge în Serbia și ulterior în state din vestul Europei”, a transmis ITPF Timișoara.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.